Aannemingsbedrijf

Sinds 2000 zijn wij ook actief aannemingsbedrijf. Zowel op het gebied van de GWW (grond- weg- en waterbouw) als voor uw bouwprojecten. Voor al uw bouw en verbouw plannen kunnen wij het complete plaatje vanaf planvorming tot en met uitvoering voor u verzorgen en een mooi bouwproject naar uw wensen realiseren en opleveren.

Binnen de GWW leggen wij ons toe op het verzorgen van bestratingen en erfverhardingen, het uitgraven en bouwrijp maken van bouwlocaties en de afwerking hiervan. Hiervoor hebben wij een uitgebreid machinepark ter beschikking.
Het betreft projecten voor onderhoud, maar ook nieuw aan te leggen werken. Naast het verwerken verzorgen wij tevens de levering van de diverse materialen.
Wij willen altijd graag meedoen als het om een aanbesteding gaat en zijn altijd bereid met u in contact te treden over de mogelijkheden hier omtrent.

Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd met mensen die van de hoed en de rand weten en daarmee staat naast ons kwaliteitswerk, altijd weer ons motto:

"Geen klus is ons te gek!"

Voorbeelden

Klik op één van de onderstaande foto's voor een grotere versie.

Bestraten
Vernieuwen balklaag Aanleg padelbaan Afgraven fundering Aanleg betonplaten Aanvullen fundering Renovatie schoolplein Grondwerk vlakken Uitgraven zwembad Plaatsen 19m vijver
Serre uitbouw

"Geen klus is ons te gek!"